Hospice Casa Sperantei in Divertiland Water Park


Data și ora:
Gazdă:

Str. Divertismentului No.1, Chiajna, Romania, 077040

Despre

13 august este o data aniversara atat pentru Divertiland Water Park, cat si pentru HOSPICE Casa Sperantei care serbeaza 25 de ani de activitate in Romania. Fundatia HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit ingrijire paliativa pacientilor care sufera de o boala incurabila.

Anul acesta, HOSPICE isi propune sa termine renovarea celui de-al treilea centru al fundatiei: un centru socio-medical situat la Adunatii Copaceni unde copiii care sufera de boli incurabile vor beneficia de cele mai bune servicii de ingrijire paliativa (Detalii despre proiect aici: http://copaceni.hospice.ro).

Pentru a reusi sa-si duca la bun sfarsit misiunea, HOSPICE Casa Sperantei a lansat campania Academia de Optimism, iar Divertiland Water Park impreuna cu Kaufland Romania se alatura initiativei Fundatiei prin petrecerea caritabila ,,Colacul de Salvare”. Ne distram si strangem fonduri pentru ingrijirea copiilor care sufera de o boala incurabila.

Pe parcursul intregii zile, voluntarii HOSPICE va invita pe toti cei care veti vizita parcul nostru acvatic sa participati la activitati distractive. Totodata, la ora 15.00 va avea loc si un concert special.

#DivertilandWaterPark #25HOSPICE #kauflandsprijina #AcademiaDeOptimism