• Gașca Zurli - Lumea lui Mulțumesc (Cluj Napoca )

  Spectacol live
 • 17 Martie 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • CLUJ NAPOCA, 17 MARTIE, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00

  Gașca Zurli prezintă, în premieră națională, spectacolul LUMEA LUI MULȚUMESC. Este cea mai nouă producție marca Zurli, prin cea mai iubită trupă pentru copii, din România își propune să-I învețe pe copii valorile prieteniei.
  Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

  Pretul biletelor

  CATEGORIA 2- 40 LEI
  CATEGORIA 1- 80- LEI
  CATEGORIA VIP - 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )

  INFORMAȚII BILETE

  Call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

  BILETELE se pot achiziționa și de la casieria Salii Polivalente Cluj Napoca- MARTI- VINERI 12.00-18.00, SAMBATA 10.00-14.00, DUMINICA, LUNI INCHIS

  INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

  Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet.

  Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).

  Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

  Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere. Atenție, se filmeaza!

  Detalii pe www.zurli.ro