Impro Battle - Batalia Cuplurilor


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

O seara perfecta de 8 martie, pe care o vom sarbatori in stilul caracteristic... 3, 2, 1... IMPRO BATTLE, in B52 The Club, de la 20.30, cu mult umor si, de ce nu, tensiune, pentru ca avem invitate 3 cupluri care se vor confrunta fata in fata, si de data aceasta nu in tehnici de gatit, de facut curatenie sau de cat de iubitori pot fi... ci in frumoasa arta a improvizatiei.
Echipa fetelor este formata din Mihaela Georgescu - Urban Impro, Samson Andreea Codruta - Improvisneyland, Andreea Constandache - Trupa ALL IN.
Echipa baietilor este formata din Vlad Pasencu - Trupa Freeze, Andrei Ţifrea si Bratu Andrei - Urban Impro.
IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!

Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

Rezervari la nr. de telefon 0753.315.563/0721.193.369