Impro Battle - Batalia Faurarilor


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 22 februarie, ii sarbatorim pe Andrei Ţifrea si pe Stefan Huluba! Implinesc amandoi 29 de ani… fiecare, unul pe 18 si celalalt pe 26 februarie. Un sincer „La Multi Ani!” din partea noastra si un cadou ce consta in a fi capitanii echipelor pentru Impro Battle. Tot miercuri, tot in B52 The Club, tot de la 20.30.

Lui Andrei, am reusit sa ii aducem inca 2 Andrei (Sever – Backstage Boys si Teleleu – Trupa Freeze), deci in total sunt trei… Andrei!

Lui Stefan, i-am facut, de asemenea, o echipa de zile mari si i-am invitat alaturi pe Camelia Pintilie – Trupa íELE si Vlad Pasencu – Trupa Freeze!

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!
Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

Rezervari la nr. de telefon 0753.315.563
Bilet: 20 lei