IMPRO BATTLE - Easter Special Edition


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Nup, nu este o greseala, intr-adevar va fi un IMPRO BATTLE - Urban Impro vs. Urban Impro. Adica vom juca 3 la 3, ca la baschet. Iar surpriza acestui meci, este ca voi, publicul, veti trage la sorti cele 2 echipe formate din improvizatori ai trupei Urban Impro.

Asadar, marti, 26 aprilie, in premiera, pe scena B52 Theatre, de la ora 20.30 va avea loc marea rafuiala in cadrul trupei Urban Impro, West vs. East.

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

P.S. Pe 3 mai, luam o scurta pauza intrucat unii dintre noi sunt mari admiratori de oua rosii, drob si cozonac si probabil vom fi mult prea plini ca sa mai putem face altceva decat sa ne rostogolim pe scena. Asadar, va asteptam pe 26 aprilie sa va luati portia de IMPRO BATTLE.

Rezervari la nr. de telefon 0753.315.563
Bilet: 20 lei