Impro Battle - Martisor


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Pe 1 martie, avem editie speciala IMPRO BATTLE de Martisor, cu 2 echipe de improvizatoare ghiocei. Intr-o echipa vor fi Delia Alexandra Riciu – Trupa íELE, Alexandra Băjan – ImproFUN si Adina Maria Sandu – Trupa ALL IN, iar in cealalta echipa Adriana Bordeanu – Trupa íELE, Adriana Petre – Trupa ALL IN, Juli Nagy – Trupa íELE.

Asa cum am promis data trecuta, doamnele si domnisoarele vor primi un martisor practic, care consta intr-o reducere de 5 lei la pretul biletului. Asadar, pentru dumneavoastra dragelor, biletele costa doar 15 lei.

Domnilor si domnisorilor, pentru voi pretul biletelor este 20 lei, dar o sa vina si Ziua Barbatului la un moment dat…

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!

Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

Rezervari la nr. de telefon 0753.315.563