Impro Battle pe shot-uri B52


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, miercuri, 12 aprilie, ora 20.30, revin pe scena B52 The Club, baietii de la Club Soda, adica Bogdan Untilă - Recul, Andrei Negoita si George Dumitru - ImproVICE! Vor juca impotriva celor de la Urban Impro!
Insa nu va fi un battle obisnuit, ci unul pe shot-uri B52!

Regula este urmatoarea: la fiecare din cele 6 runde, fiecare membru al echipei care pierde runda respectiva bea cate un shot de B52. In cazul in care este egalitate la finele unei runde, fiecare membru din ambele echipe va bea cate un shot de B52.

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!

Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

Rezervari la nr. de telefon 0721.193.369 / 0753.315.563
Bilet: 20 lei