IMPRO BATTLE - Trupa Freeze vs. Improvisneyland


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

O aparitie mult asteptata de catre public pe scena B52 Theatre... Trupa Improvisneyland care se va confrunta cu Trupa Freeze, intr-un spectacol IMPRO BATTLE ce va avea loc marti, pe 15 martie, incepand cu ora 20.30.

Improvisneyland va juca in echipa alaturi de un invitat special, o persoana foarte apropiata trupei, si anume Mădălina Săvulescu. Ceilalti doi membri ai echipei vor fi Monica Anastase si Axel Moustache, doi improvizatori a caror chimie a ajuns chiar si pe scenele de teatru din Estonia.

Trupa Freeze se gandeste sa contraatace si ne-a promis ca ne va surprinde cu o formula de genul H2O, pe care o vom dezvalui cat de curand.

IMPRO BATTLE este un spectacol in format TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Rezervari la nr. de telefon 0753.315.563
Intrare: 20 lei