Impro Battle - Trupa Freeze vs. Trupa iELE


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 26 octombrie, ora 20.30, pe scena B52 Theatre, avem IMPRO BATTLE cu Trupa Freeze si Trupa íELE, castigatoarele locurilor 1 si 3 la Festivalul de Umor Otopeniul Vesel! Care va fi oare verdictul acestui battle? Oare Adriana de partea carei trupe va fi de data aceasta? Ce arme si ce strategii de razboi vor folosi inamicii? Cate kilograme de zahar inghite o prajitura cu visine? De ce Esmeralda avea ochii albastri? Cat de repede alearga un melc mic? Raspunsurile la toate aceste intrebari le puteti afla in show-ul de miercuri...

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!

Rezervari la nr. de telefon 0753.315.563
Bilet: 20 lei