Impro Battle - We Love IMPRO


Data și ora:
Gazdă:
Str. 11 iunie nr. 50, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 31 mai 2017, de la ora 20.30, pe scena B52 The Club, avem parte de o editie speciala IMPRO BATTLE - We Love Impro! Acest spectacol este parte dintr-o serie de evenimente menite sa promoveze Festivalul National de IMPROvizatie ce va avea loc in septembrie! Si pentru a face cunostinta si mai bine cu fenomenul, ii vom aduce in fata voastra pe o parte din cei care contribuie la realizarea acestui vis frumos! Asadar vom avea pe scena, Echipa Organizatorilor in frunte cu Monica Anastase (Improvisneyland) - directoarea festivalului, Bogdan Untilă (Recul) si Alexandra Băjan (Trupa Freeze) si Echipa Artistica formata din Samson Andreea Codruta (Improvisneyland), Vlad Pasencu (Trupa Freeze) si Adriana Bordeanu (Trupa íELE). Cu toate acestea, membrii din Echipa Organizatorilor nu sunt mai putin artisti decat cei din Echipa Artistica si nici cei din Echipa Artistica nu sunt mai putin organizatori decat cei din Echipa Organizatorilor. :)

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!

Daca faceti rezervare pana pe 29 mai inclusiv, biletul este 15 lei in loc de 20 lei.

Rezervari la nr. de telefon 0721.193.369/0753.315.563