In Time For Charity: Luca`s journey


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Eminescu 38, București, Romania
Organizator:

Despre

Acest eveniment ii este dedicat lui Luca.

Luca este un baietel in varsta de 8 ani, diagnosticat cu autism si cavernomatoza cerebrala. El are nevoie de cel putin 30 de ore de terapie pe saptamana, pe termen nelimitat. Intrucat nici un terapeut din lume (nu doar din Romania) nu poate estima un numar de ani dupa care un copil cu autism sa poata functiona in social. Autismul nu se vindeca. Copii care sufera de autism nu se recupereaza. Ci doar sunt capabili intr-adevar de foarte multe reusite, acestea urmand a le folosi in viata de zi cu zi si in integrarea sociala.
De cand face terapie la Asociatia Invingem Autismul din Bucuresti, Luca a facut multe progrese. Nu mari progrese, ci multe progrese, de care suntem foarte mandri. Costurile terapiei, insa, ajung la 3000 de lei pe luna. O suma cel putin considerabila, asa incat, pentru noi, parintii lui Luca, fiecare zi devine o cursa disperata dupa solutii in rezolvarea problemei financiare.
Am creat si o pagina pe Facebook pentru Luca, ‘Luca’s Jouney’, in speranta ca vom reusi sa obtinem ajutor din partea unor oameni cu suflete mari. Cum deja s-a si intamplat. Luca are nevoie nu numai de noi, ci si de voi. Asa ca, daca veti decide ca puteti si doriti sa faceti un bine acestui copil, va suntem mult mai mult decat recunoscatori.
Avem deschis un cont pentru Luca. El este:

cont IBAN

RO21 RZBR 0000 0600 1356 2264 (lei)

RO80 RZBR 0000 0600 1356 2269 (euro)

Swift RZBR ROBU este deschis la Banca Raiffeisen, pe numele de titular IOANA TIBERIAN (mama lui Luca).

Va multumim anticipat si va invitam sa CALATORITI alaturi de Luca !
………………………………………………………………………………………………………………………………………
Mai jos e un text pe care l-am scris pe blogul Anei Barton mai demult, inainte de un alt eveniment caritabil. Cine va face textul pentru evenimentul nostru din 25 iunie, se poate inspira si de aici. Uite link-ul:
http://www.anabarton.ro/buna-sunt-ioana-mama-lui-luca/