Infected RAIN + TBA


Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

V-a fost dor de ei?!
După 3 ani de absență, INFECTED RAIN se întorc in București cu un nou album! În data de 30 Aprilie, de la ora 20:00 sunteți invitați în Quantic să ascultați noul album lansat în 2017, numit "86".

Infected Rain este o trupă de metal din Chişinău care a dobândit o adevărată notorietate în ultimii ani, iar asta, printre altele, datorită unui „ingredient” destul de rar pentru genul respectiv: partea vocală, agresivă, aparţine unei femei!

Infected Rain și-a făcut debutul în data de 3 august, 2008, într-un concert dedicat trupei Slayer. După debutul său, și-a făcut simțită prezența la festivalul Red Alert din Crimea, Metal Heads’ Mission în 2009, Rock Hausen în 2008 și 2009, Fuckin’FuckFest 3, și în nenumărate concerte și turnee.

Discografie:
DEMO 2008
https://www.youtube.com/watch?v=EW4aOuYFSlY
EP 2009 Judgemental Trap
https://www.youtube.com/watch?v=6xtPz6LPiz8
Asylum (2011)
https://www.youtube.com/watch?v=QrU7LMxgxFM
Stop Waiting (Single) 2013
https://www.youtube.com/watch?v=zi98gUFObel
Embrace Eternity (2014)
https://www.youtube.com/watch?v=zi98gUFObeI
Serendipity (Single) 2016
https://www.youtube.com/watch?v=jZdaFSaFZbo
Intoxicating (Single) 2016
https://www.youtube.com/watch?v=sTND6KQ8rh4
Mold (Single) 2017
https://www.youtube.com/watch?v=0qF4DFiy_Jw
Fool The Gravity (Single) 2017
https://www.youtube.com/watch?v=bw4NMKXsNrg
Embrace Eternity 86 (2017)
https://www.youtube.com/watch?v=m77GpPCqaEg

Pentru o prezentare completă a trupei, accesați www.infectedrain.com

----------------------
Trupe în deschidere - TBA
Bilete - TBA

Anunțăm treptat toate detaliile despre eveniment așa că urmăriți-ne!