Infinitea Music InFusion-About Love

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

It's all ABOUT LOVE.
Luni, 26 februarie, începând cu orele 20.00, vă invităm să celebrăm IUBIREA, prin muzică.
Vocea Vioricăi Pintilie, acompaniată de chitara lui Ciprian Pop, ne va șopti despre iubire, în atmosfera romantică a ceainăriei.

****************************************
DESPRE ARTIȘTI

O voce delicata și expresivă, cu accente grave și catifelate, VIORICA PINTILIE este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București.
A trecut prin mai multe genuri muzicale până să ajungă la jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. Activitatea ei muzicală include Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și Sibiu Jazz Fest (2013). În februarie 2014 a fost invitată la Radio Târgu Mureș să susțină un concert live în cadrul stagiunii "Seri de jazz și muzică clasică". În octombrie 2015 a avut un recital la Iasi in cadrul festivalului The Gardener Jazz Festival. In mai 2016 a luat premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival. A lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atât în cluburile din București, cât și în Cluj, Sibiu, Târgu Mureș și chiar la Chișinău, în Bulgaria, Cehia și Portugalia.
Cu o intensă activitate concertistică, în diferite formule muzicale, Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cânta și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte sale este una intimă și caldă, lăsând senzația că îți știe povestea și ți-o cântă. Printre colaborările ei întâlnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu, Adrian Flautistu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz.
În 2014 și 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band și Cornel Ilie, iar pentru "Elton John plays jazz" a experimentat o nouă colaborare cu grupul Cantaloop Band. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a fost invitata sa facă parte, de 2 ori, din concertul de muzică braziliană "Oceano", alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop.
In februrie 2017, Viorica Pintilie a lansat albumul de standarde de jazz „Stories of a Heart”, care reprezinta poveștile celor mai iubite cântece de jazz pe care le-a interpretat în cei aproape 5 ani de concerte.
Artiștii care au contribuit la realizarea acestui album sunt: Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian), Iulian Nicolau (baterie) și invitații: Cătălin Milea (saxofon) si Gilberto Hortega.
In luna decembrie 2017 a lansat un nou album, de aceasta data de Craciun, cu cele mai indragite melodii americane de sezon. Albumul se numeste “Christmas time is here” si a fost inregistrat la studioul lui Victor Panfilov, iar vocea Vioricai a fost acompaniata de un big band din care fac parte colegii care i-au fost alaturi si la primul album, un quartet de coarde si un grup de suflatori. Surpriza albumului este un duet cu Virgil Iantu la piesa “Baby, it’s cold outside”.

Ciprian Pop este unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu,Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion si mulţi alţii.

Rezervari: 0725175300
Dr Gr Romniceanu nr 7 Cotroceni

Bilet: 30 lei

Alte sugestii

23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente