Infinitea Music InFusion – Ana-Cristina Leonte & Ciprian Pop - Luni, 21 martie, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainăria Infinitea vă invită luni, 21 martie 2016, ora 20:00, la concertul „Heavean's Will”, susținut de Ana-Cristina Leonte (voce) si Ciprian Pop (chitara).

BILET: 30 de lei

REZERVĂRILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).

Adresa: Ceainaria Infinitea | str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

PARTENERI MEDIA

zilesinopti.ro, webcultura.ro, best-event.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

∞ ∞ ∞ ∞ ∞

ANA-CRISTINA LEONTE este considerată la ora actuală una dintre cele mai bune voci feminine de jazz și printre cei mai promițări tineri artiști din România.
Ana-Cristina Leonte este absolventă a studiilor de licența și master din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (2008- 2014), urmând secţia de jazz condusă de pianistul și profesorul universitar Mircea Tiberian. În acest interval a cântat alături de numeroşi artişti, atât ai scenei de jazz româneşti cât si ai celei internaţionale. Dintre aceste colaborări îi amintim pe Albert Tajti, Michael Acker, Tavi Scurtu, Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Catalin Milea, Chris Dahlgren, Albrecht Maurer, Pierre Borel, Maurice de Martin, Cătălin Milea, Mihai Iordache, Sorin Romanescu, Ciprian Pop,Toma Dimitriu, Alex Man. A activat intre anii 2011-2014 ca membră a grupului vocal Jazzappella, cu care a susţinut o activitate concertistică intensă.
În primăvara anului 2014 a fost invitată în calitate de solistă, alături de Big Band-ul Radio, la Gala premiilor Radio România Cultural.
În anul 2013 Ana-Cristina a obţinut titlul Best Vocal Performance Award la Sibiu Jazz Festival şi, împreună cu Michael Acker și Albert Tajti, a obţinut Marele Premiu - Cea mai bună trupă de jazz în 2012 la Târgu Mureş.
Nerezumându-se doar la a-şi folosi calităţile vocale, Anei-Cristina îi place şi să scrie cântece, deoarece consideră că interpretarea compoziţiilor proprii este mijlocul de exprimare cel mai direct şi mai sincer prin care poate să releve publicului trăirile interioare întrupate prin muzică.
Alaturi de Albert Tajti, Michael Acker, Tavi Scurtu și Alex Munte, la Bucharest Jazz Fest editia 2014 a lansat primul album solo,“Secret Lover”, la casa de discuri Fiver House Records a saxofonistului Mihai Iordache, primit cu mult interes și cu reacţii pozitive din partea publicului și mai ales a criticilor și muzicienilor din domeniu.

Cea mai recenta colaborare cu Johnny Bica, respectiv Bucharest Jazz Orchestra, este reprezentata de lansarea albumului “Povesti din Bucuresti”, unde interpreteaza doua dintre piesele albumului.

CIPRIAN POP este un chitarist apreciat şi solicitat în peisajul jazz-ului românesc, a susţinut numeroase concerte, colaborând de asemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian,Nicolas Simion etc.

Alte sugestii

23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente