Infinitea Music InFusion – Ana-Cristina Leonte & Ciprian Pop - Luni, 30 mai, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainaria Infinitea va invita luni, 30 mai 2016, ora 20:00, la concertul „Jazz for Linden Flowers”, sustinut de Ana-Cristina Leonte (voce) si Ciprian Pop (chitara).

BILET: 25 de lei

REZERVARILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).

Adresa: Ceainaria Infinitea | str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

∞ ∞ ∞ ∞ ∞

ANA-CRISTINA LEONTE este considerata la ora actuala una dintre cele mai bune voci feminine de jazz si printre cei mai promitari tineri artisti din Romania.
Ana-Cristina Leonte este absolventa a studiilor de licenta si master din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti (2008- 2014), urmand sectia de jazz condusa de pianistul si profesorul universitar Mircea Tiberian. In acest interval a cantat alaturi de numerosi artisti, atat ai scenei de jazz romanesti cat si ai celei internationale. Dintre aceste colaborari ii amintim pe Albert Tajti, Michael Acker, Tavi Scurtu, Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Catalin Milea, Chris Dahlgren, Albrecht Maurer, Pierre Borel, Maurice de Martin, Catalin Milea, Mihai Iordache, Sorin Romanescu, Ciprian Pop,Toma Dimitriu, Alex Man. A activat intre anii 2011-2014 ca membra a grupului vocal Jazzappella, cu care a sustinut o activitate concertistica intensa.
In primavara anului 2014 a fost invitata in calitate de solista, alaturi de Big Band-ul Radio, la Gala premiilor Radio Romania Cultural.
In anul 2013 Ana-Cristina a obtinut titlul Best Vocal Performance Award la Sibiu Jazz Festival si, impreuna cu Michael Acker si Albert Tajti, a obtinut Marele Premiu - Cea mai buna trupa de jazz in 2012 la Targu Mures.
Nerezumandu-se doar la a-si folosi calitatile vocale, Anei-Cristina ii place si sa scrie cantece, deoarece considera ca interpretarea compozitiilor proprii este mijlocul de exprimare cel mai direct si mai sincer prin care poate sa releve publicului trairile interioare intrupate prin muzica.
Alaturi de Albert Tajti, Michael Acker, Tavi Scurtu si Alex Munte, la Bucharest Jazz Fest editia 2014 a lansat primul album solo,“Secret Lover”, la casa de discuri Fiver House Records a saxofonistului Mihai Iordache, primit cu mult interes si cu reactii pozitive din partea publicului si mai ales a criticilor si muzicienilor din domeniu.

Cea mai recenta colaborare cu Johnny Bica, respectiv Bucharest Jazz Orchestra, este reprezentata de lansarea albumului “Povesti din Bucuresti”, unde interpreteaza doua dintre piesele albumului.

CIPRIAN POP este un chitarist apreciat si solicitat in peisajul jazz-ului romanesc, a sustinut numeroase concerte, colaborand de asemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion etc.

∞ ∞ ∞ ∞ ∞

PARTENERI MEDIA
zilesinopti.ro, webcultura.ro, best-event.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente