Infinitea Music InFusion: Andra Maria & Ciprian Pop – Luni, 25 iulie, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainaria Infinitea vă invită luni, 25 iulie 2016, ora 20:00, la concertul Midsummer’s Jazz Dream cu Andra Maria (voce) și Ciprian Pop (chitară). Repertoriul pe care cei doi îl pregătesc va fi unul alcătuit din standarde de jazz, dar și aranjamente ale unor compoziții cu care cei doi se identifică.
***
BILET: 25 de lei
REZERVARILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la 14:00, S-D de la 12:00).
Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)
***
PARTENERI MEDIA
best-event.ro, zilesinopti.ro, webcultura.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

***
DESPRE ARTIȘTI

ANDRA MARIA este o voce nouă, fresh, ce te relaxează, te trimite în visare și apoi te readuce cu picioarele pe pământ, tocmai pentru a-ți descoperi zâmbetul întipărit pe față. Experiența din domeniul teatral, alături de sinceritatea interpretării și masterul pe care îl urmează la Universitatea de Muzică din București sub îndrumarea profesorului său, apreciatul pianist de jazz și pedagog Mircea Tiberian, sunt ingrediente ale personalității sale artistice, care cuceresc prin gingășia și inocența cu care comunică publicului emoția și mesajul fiecărei melodii pe care o interpretează.

Chitaristul CIPRIAN POP, absolvent al Universităţii de Muzică Bucureşti, un tânăr şi talentat acompaniator şi armonist, este un chitarist apreciat şi solicitat în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu muzicieni cunoscuţi ai scenei de jazz româneşti, cum sunt: Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion etc.