Infinitea Music InFusion - Body&Soul - Luni, 27 iunie, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainăria Infinitea vă invită luni, 27 iunie, ora 20:00, la concertul Body & Soul, cu Mădălina Petre (voce) și Alex Man (chitară). Artiștii vă propun sa îi însoțiți într-o călătorie făcută cu trup și suflet pe tărâmul jazzului. Titlul concertului, ales în concordanță cu numele piesei care ne va însoți în această călătorie muzicală, este menit să sublinieze pasiunea pentru jazz, armonie și trăire, pentru o muzică ce provoacă atât muzicianul cât și auditoriul, la creație si închipuire. Va fi o întâlnire intimă cu prilejul unui concert alcătuit din povești pe care toți le trăim la un moment dat în viață: dragoste, regret, iertare, suferință și melancolie.

*****
BILET: 25 de lei

Rezervarile se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V 14:00-24:00, S-D 12:00-24:00).

Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

www.infinitea.ro

PARTENERI MEDIA
best-event.ro, zilesinopti.ro, webcultura.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

*****
DESPRE ARTIȘTI

MĂDĂLINA PETRE IOANA studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum:Emil Bizga, Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu, Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop.

Absolvent al Facultății de Jazz "Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, ALEX MAN este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat si generos acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă. Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan. În prezent, este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității.

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente