Infinitea Music InFusion - Cuentos del Barrio - Luni, 8 februarie, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainaria Infinitea va invita luni, 8 februarie 2016, ora 20:00, la concertul "Cuentos del Barrio" cu Ioana Ernea (voce) si Alexandru Nuca (chitara, voce).

Mai toate genurile muzicale traditionale din America Latina s-au nascut in zonele marginase ale oraselor si satelor - "barrios", cum le spun ei. S-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul – intr-un cuvant: iubirea, sub toate formele si in toate nuantele. Ele au fost, la inceput, povestiri, pe care artistii au ales sa si le cante ca sa fie duse mai departe sub aceasta forma. Si asa au devenit povesti... Povesti cantate, pentru care limba nu constitie o bariera. Pentru ca ele, in primul rand, se simt. Singura conditie e sa vii cu sufletul deschis si sa le lasi sa iti faca sa vibreze in el coarde pe care poate chiar le-ai uitat.

IOANA ERNEA a studiat canto, dar la Facultatea de Teatru si acasa, cu Youtube-ul, insa studiile de actorie au format-o in asa fel incat povestea fiecarui text pe care il rosteste cantat devine a ei, si-o asuma si o retraieste de fiecare data. A inceput sa se exprime in acest fel cand a descoperit tango-ul, fiind chemata sa sustina concerte la festivaluri de gen si nu numa, in Romania si Turcia, si sa se alature trupei argentiniene Narcotango, la concertul lor din 2011 din Bucuresti.

ALEXANDRU NUCA a inceput sa studieze chitara la 6 ani si de atunci a luat genurile muzicale si instrumentele pe rand. Cel mai aproape de suflet i-au ramas bandoneonul si chitara, cu aceasta din urma interpretand tango, dar si alte stiluri de muzica latino cu influente din mai multe genuri muzicale. A colaborat cu nume mari din muzica romaneasca, poate scoate partitura unei melodii in timp real si e o enciclopedie ambulanta.
***********
Bilet: 30 de lei

Rezervarile se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V incepand cu ora 14:00, S-D incepand cu ora 12:00).

Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

www.infinitea.ro

PARTENERI MEDIA
zilesinopti.ro, webcultura.ro, onelinegallery.ro, best-event.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro