Infinitea Music InFusion- Just in Time

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainăria Infinitea vă invită luni, 30 ianuarie 2017, la prima seară de jazz a acestui an- "Just in Time", cu Gabriela Costea (voce) şi Alex Man (chitară).
Acest concert este o invitaţie sensiblă de a lăsa muzica să ne invăluie, dăruindu-ne din forţa şi frumuseţea ei.
***
ACCES CONCERT
Bilet: 30 lei

Rezervările se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).

Ceainăria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)
***
DESPRE ARTIȘTI
Invitatia la concert este cea pe care o fac doi mari iubitori de muzica. Pasiunea lor comuna i-a adus impreuna in trei proiecte (muzica braziliana, muzica romaneasca interbelica - “Refrene de altadat’”, si jazz -“Jazz in a classic style”), care poarta amprenta puternicelor lor personalitati, ca oameni si artisti.
Cel care s-a concretizat primul sub forma unui cd ( numit TEMPO DE AMOR – Softrecords) este cel de muzica braziliana, un material unic pentru piata muzicala romaneasca, nascut din farmecul pe care cei doi l-au descoperit in acordurile ei fascinante prin complexitate si inlantuirea surprinzatoare si atat de melodioasa dintre ele.

Ceea ce dorim foarte mult se implineste uneori exact cand speram mai putin, dar in mod sigur exact atunci cand suntem pregatiti, adica la momentul potrivit, cand stim sa pretuim experienta pe care o traim fiind recunoscatori pentru ea.
O calatorie pe pamant nord-american ca o intoarcere in timp, la vremurile in care balansul swing-ului era muzica zilei, iar balada era ca un ragaz in tumultul lui, un concert sensibil, o abordare intr-o maniera originala si rafinata a unor standarde de jazz minunate care vorbesc despre a fi viu, atent si implicat, despre a ”a fi uman”.
Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii handmade mai ales din hartie, si din materiale provenind de la chitara cantata de partenerul ei, prinse intr-o colectie inedita numita ALEX MAN Exclusive Collection.
“Sunt îndrăgostită de armoniile si ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare ...In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi...Ar fi bine sa te descurci !  Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care spun povesti in culori.”
www.facebook.com/gabrielacostamusic
Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat si activ chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat si generos acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă. Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan s.a.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București.
www.facebook.com/man.alex.188
www.alexman.ro

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente