Infinitea Music InFusion - Let’s Get Lost - Luni, 20 iunie, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

În atmosfera misterioasă şi fermecătoare a grădinii Ceanăriei Infinitea, vocalista Cătălina Beta şi chitaristul Ciprian Pop vă invită să vă pierdeţi în mirajul armoniilor de jazz. Repertoriul ales de cei doi include piese standard jazz ca „Let’s Get Lost”, „I’m In The Mood For Love”, „On The Sunny Side Of Street” şi alte piese scrise de Jimmy McHugh şi alţi compozitori, piese lansate în muzicalurile anilor ’40 şi devenite hituri.

Jimmy McHugh a fost unul dintre cei mai prolifici compozitori americani de la începutul secolului trecut. Din 1920 până in 1950, în asociere cu alţi compozitori cunoscuţi, el a scris peste 500 de cântece făcute celebre de artişti ca Frank Sinatra, Judy Garland, Billie Holiday, Nina Simone, Chet Baker, Dinah Washington, Peggy Lee şi Ella Fitzgerald.
~~~~~

BILET: 25 lei

Rezervările se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V 14:00-24:00, S-D 12:00-24:00).

Ceainăria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

www.infinitea.ro

PARTENERI MEDIA
best-event.ro , zilesinopti.ro, webcultura.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

~~~~~
DESPRE ARTIȘTI
Cătălina Beta
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracă în catifea", revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Deşi câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă, după ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti iar în octombrie 2012 decide să revină la vocaţia ei şi să se dedice exclusiv muzicii.

De aproape trei ani este o prezenţă cunoscută a scenelor de jazz și blues bucureştene şi din ţară. Colaborează cu muzicieni importanţi din peisajul muzical autohton şi în prezent este implicată în proiectele « Nud Jazz Duo » (cântece româneşti şi standard jazz cu Albert Tajti) şi « Aquarius » (world music, hituri rock, pop, folk reinterpretate şi standard jazz cu Sorin Romanescu), « Bluz Velvet » (blues cu Foxy Lady) şi altele. O voce pură, sensibilă dar şi puternică, plină de subtilităţi şi nuanţe, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în peisajul muzicii underground din România.
Mai multe: https://www.facebook.com/Catalina.Beta/

Ciprian Pop
Chitaristul Ciprian Pop, absolvent al Universităţii de Muzică Bucureşti, un tânăr şi talentat acompaniator şi armonist, este un chitarist apreciat şi solicitat în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu muzicieni cunoscuţi ai scenei de jazz româneşti, cum sunt: Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion etc.

Alte sugestii

23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente