Infinitea Music InFusion- Song of Mars

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Songs of Mars

Standard jazz si alte cantece, mângâieri de primăvară și înfiorări pierdute din iarnă, cu "vocea care îmbracă în catifea" a Cătălinei Beța acompaniată de chitara lui Dan Mitrofan.
Luni 13 martie, începând cu orele 20.00, te așteptăm la un nou concert de jazz al primăverii.
**********************************************************************
DESPRE ARTIȘTI

Cătălina Beța
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracâ în catifea", revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. După ani de cântat și trăit într-un București haotic și grăbit, Cătălina decide să își desăvârșească formarea muzicală și este în prezent studentă în anul I la Universitatea Națională de Muzică, București, secția Compoziție- Jazz.

O voce de catifea pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în ultimii patru ani în peisajul muzicii underground, având o bogată activitate concertistică în Bucureşti şi în ţară.
Mai multe: https://www.facebook.com/catalina.oana.beta
*****************************************************************************

BILET: 35 de lei

REZERVĂRILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).
Adresa: Ceainaria Infinitea - str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).