Infinitea Music InFusion- Soul Serenade

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Luni, 14 august, incepand cu orele 20:00 avem bucuria de a va invita la unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii- Summertime Roots, al indragitei trupe Soul Serenade.
DESPRE ARTISTI

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de "old time blues & jazz" care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.
http://jurnalul.ro/cultura/muz ica/romania-participa-pentru- prima-data-la-european-blues- challenge-si-castiga-locul-al- doilea-639144.html

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.
http://jurnalul.ro/cultura/muz ica/soul-serenade-romanii-care -impart-scena-cu-laureati-ai- premiilor-grammy-659092.html

Componenta:
Adelina Chivu – voce,kazoo, u-bass
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina
Codrut Andrei – mandolina

Rezervari: 0723175300
Pret bilet: 30 lei

Dr Grigore Romniceanu nr.7 -Cotroceni