Infinitea Music InFusion – Speak Love – Luni, 25 aprilie, ora 20:00

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainăria Infinitea vă invită luni, 25 aprilie 2016, ora 20:00, la concertul „Speak Love”, susținut de Cătălina Beța (vocals) și Dan Mitrofan (guitar).
Un tribut adus duo-ului Joe Pass şi Ella Fitzgerald, o seară de jazz standards (balade, gentle swing, blues) alese dintre cele interpretate de cei doi de-a lungul colaborării lor şi fixate pe discuri în anii '80. Un refugiu de mângâiere sonoră, de linişte şi suavitate pentru un început perfect de săptămână.
***
BILET: 30 de lei
REZERVĂRILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).
Adresa: Ceainaria Infinitea - str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).
***
CĂTĂLINA BEȚA
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracâ în catifea", revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Deşi câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă, după ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti iar în octombrie 2012 decide să se dedice exclusiv muzicii.
De aproape trei ani este o prezenţă cunoscută a scenelor de jazz și blues bucureştene şi din ţară. O voce care "îmbracă în catifea", pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în peisajul muzicii underground.
Mai multe: https://www.facebook.com/Catalina.Beta/

DAN MITROFAN
Unul dintre cei mai prolifici compozitori și chitariști de jazz din tânăra generație a muzicienilor de jazz români. Absolvent al facultății de muzică "Richard Oschanitzky”, Universitatea Tibiscus Timișoara, interpretare muzicală, chitară, acesta a obținut premiul I la Festivalul de Jazz de la Sibiu 2008, și premiul special pentru compoziție.
Printre proiectele sau colaborările sale se număra Romanian Jazz Collective, New Dimension Quartet, Dan Mitrofan 4, Time Cluster, Mindchange, Ponton Unit, Iordache, Pedro Negrescu Trio, New Dimension Quartet, M5 Quintet, Jazz de necaz, Bega Blues Band și altele. Inregistrări ca sideman: Eduard Jak Neumann Quartet - Curtainbust, Iordache - One Life Left, Gardenbeast, Gabriel Oscar Rosati & BraziLatAfro Project - Live at the Philarmonic Hall in Arad.
Mai multe:
https://www.facebook.com/dan.mitrofan.3?fref=ts
https://soundcloud.com/dan-mitrofan

***
PARTENERI MEDIA
zilesinopti.ro, webcultura.ro, best-event.ro, onelinegallery.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente