Infinitea Music InFusion- Swingter Season

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

In luna sarbatorilor feerice, acest concert este o invitatie pentru o seara de bucurie si reverie, caci muzica "da suflet universului , daruieste aripi mintii , lumineaza imaginatia si invaluieste in farmec si veselie lumea si tot ce ne inconjoara."

ACCES CONCERT

REZERVĂRILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V de la ora 14:00, S-D de la ora 12:00).

Adresa: Ceainăria Infinitea | str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

BILET: 30 de lei

DESPRE ARTISTI
*********************************************************************
Brevis Piano Project este un nou format ce propune întoarcerea către origini, catre parteneriatul dintre doi muzicieni ce se completează si “comunica” împreună transmitând aceeasi emoție. Fie ca este vorba despre un duo instrumental sau un duo voce si pian, ce au încarcaturi diferite, conceptul ramane același, de „dialog” muzical, de parteneriat și mai ales de echipa. Împreuna suntem mai puternici iar lucrurile frumoase se construiesc atunci când ai o echipa unită.
Ana Maria Rosu, o voce tânară, puternică și sensibilă, ce transmite emoție de la prima respirație. La numai 20 de ani, Ana Maria, a reușit sa ne cucerească pe mulți cu zambetul ei dar mai ales cu atitudinea pozitivă și determinarea sa de a își urma visul, de a continua “calatoria inițiatică” alaturi de prietena sa cea mai bună, Muzica.
Mulți am vazut-o si ascultat-o pentru prima oară la concursul în care se cauta o voce a Romaniei, dar puțini stiu că Ana Maria Rosu cânta de ceva vreme, prima sa apariție pe scenă fiind la vârsta de 12 ani, într-un un spectacol organizat de zilele orașului in vremea cand locuia în Germania.
A participat la multe festivaluri naționale și internaționale dintre care Festivalul international de muzica George Grigoriu,unul dintre cele mai importante festivaluri din țară, unde a cântat alături de band-ul lui Ionel Tudor și a obținut premiul al doilea, deasemenea, a obținut premiul trei plus un premiu special din partea juriului la Festivalul International Dan Spataru, premiul întâi la Festivalul național de muzică Vasile Veselovski unde a cântat alături de orchestra dirijorului Dan Dimitriu, în prezent fiind eleva in ultimul an la Colegiul Național de Muzică ‘’George Enescu’’ din București secția jazz. Dintre vocile ce i-au devenit reper în formarea sa ca muzician sunt Ella Fitzgerald, Billie Hollyday, Nina Simone sau Sarah Vaughan.

Liana Ștefan este absolventă a Universitații Naționale de Muzică București, dublu licențiată în Interpretare Pian și Dirijat cor Academic. Studiind pianul în maniera clasica înca de la vârsta de 5 ani, a castigat numeroase premii la diferite concursuri de interpretare instrumentală naționale și internationale în copilarile ca mai apoi, sa dezvolte in timp o pasiune pentru lucrul cu oamenii, intrand în zona educatională și de pregatire instrumentala a copiilor si tinerilor, in prezent fiind profesor de pian la Colegiul Național de Muzică George Enescu din București.
In paralel a dezvoltat numeroase proiecte atat educaționale cat si de performanța, concursuri si competiții în domeniul artistic si mai ales muzical. Si-a dovedit spiritul antreprenorial înființand si dezvoltând propriul centru de cursuri private Brevis Music Art din anul 2011, câstigand concursul „Femeia cu cea mai buna idee de afaceri” in acelasi an. A organizat si coordonat alaturi de Catalin Milea prima tabara de improvizatie din Romania, aflata anul acesta la a treia ediție si dezvoltat impreună proiectul Imagination Orchestra ca rezultat al workshopurilor și întalnirilor lor cu tinerii muzicieni.
Brevis piano project aduce impreuna rigurozitatea tehnicii pianistice clasice cu lejeritatea si libertatea improvizatorica regasita in muzica de jazz.