Infinitea Music InFusion - Viorica Pintilie & Ciprian Pop - 22.02.2016

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Grigore Romniceanu 7, București, Romania
Organizator:

Despre

Ceainăria Infinitea vă invită luni, 22 februarie 2016, ora 20:00, la concertul "No room for doubt" cu Viorica Pintilie (voce) și Ciprian Pop (chitară).

Despre artiști

O voce puternică și expresivă, cu accente grave și catifelate, VIORICA PINTILIE este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. A trecut prin mai multe genuri muzicale până să ajungă la jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. Activitatea ei muzicală include Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și Sibiu Jazz Fest (2013). În februarie 2014, mai 2015 si decembrie 2015 a fost invitată la Radio Târgu Mureș să susțină concerte live în cadrul stagiunii "Seri de jazz și muzică clasică". In octombrie 2015 a avut un recital la Iasi in cadrul festivalului The Gardener Jazz Festival. A lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atât în cluburile din București, din tara, cât și în Bulgaria, Cehia, Polonia și Portugalia. Cu o intensă activitate concertistică, în diferite formule muzicale, Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cânta și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte sale este una intimă și caldă, lăsând senzația că îți știe povestea și ți-o cântă. Printre colaborările ei întâlnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Adrian Flautistu, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu, Jimmy Cserkesz, Catalin Milea, Mihai Iordache. În 2014 și 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band și Cornel Ilie, iar pentru "Elton John plays jazz" a experimentat o nouă colaborare cu grupul Cantaloop Band. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a făcut parte din concertul de muzică braziliană "Oceano", alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop. De asemenea, a fost invitata lui Andi Moisescu în emisiunea “Apropo TV”.

Ciprian Pop este un chitarist apreciat şi solicitat în peisajul jazz-ului românesc, a susţinut numeroase concerte, colaborând de asemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian,Nicolas Simion etc.
***************
Bilet: 30 de lei

Rezervările se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300 (L-V 14:00-24:00, S-D 12:00-24:00).

Ceainăria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

www.infinitea.ro

PARTENERI MEDIA
zilesinopti.ro, webcultura.ro, onelinegallery.ro, best-event.ro, asociatiapaspartu.ro, bewhere.ro, metropotam.ro

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente