Inscrieri expozanti Bazar - Martisor & Dragobela

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Incepem inscrierea expozantilor pentru Bazarul de Dragobete si Martisor, ce va avea loc la Serendipity Bistro, sambata, 17 februarie intre orele 11:00 – 20:00.

Legenda spune ca Martisor, baiatul Primaverii, era un flacau tare mandru si chipes de felul lui. In fiecare an de ziua lui era curtat de toate fetele din regat, care se ingramadeau care mai de care sa ii ofere martisoare. Insa Martisor nutrea o dragoste sincera pentru fata Imparatului Iernii, Dragobela si in fiecare an se tot gandea cum ar putea sa faca o minune sa fie ziua lui de nastere inainte de ziua ei si sa ii ofere in dar un martisor special.

Eii, dragii Mosului, pentru asta ne dam noi intalnire pe 17 februarie, in casa Serendipity, sa ne pregatim din timp pentru ziua celor doi indragostiti si pentru a sarbatori impreuna ziua Iubirii si venirea Primaverii.

Vom selecta pentru acest bazar artisti creativi si originali ce creaza obiecte lucrate manual si nu numai – de la podoabe, accesorii, decoratiuni, martisoare, pana la dulciuri, carti, accesorii vestimentare si tot ce-i mai frumos de daruit si primit. :)

Acceptarea expozantilor va tine cont de ordinea numerelor de pe tricou, adica ordinea inscrierilor, in limita spatiului existent. :)

Inscrierile se fac pana pe data de 28 ianuarie!

Va asteptam cu drag, cu martisoare si iubire!

Mai multe detalii pe adresa de email: events@serendipity-tea.ro , la nr de telefon 0747 079 666 si prin mesaj privat facebook.

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente