Interactiune - Improv la VR Cinema

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:
Strada Ziduri Mosi, nr. 23, sector 2, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Anul trecut am deschis în Veranda Mall primul spațiu dedicat în care bucureștenii să experimenteze realitatea virtuală: VR Cinema. Am organizat dezbateri și discuții prin care am vrut să stimulăm cunoașterea noilor tehnologii, să facem sens de cele mai interesante schimbări la nivel social și uman. Am colaborat cu The New York Times, Institutul Francez, și mulți oameni valoroși ne-au călcat pragul pentru a împărtăși cu voi din cunoașterea lor.

Anunțăm cu drag cea mai nouă inițiativă care pe noi ne-a captivat complet. Vom îmbina spontan mediul virtual cu cel real, spațiul digital cu cel fizic. Împreună cu grupurile de improvizație 🎭 din București, vom explora limitele spectacolelor de improv experimental: cu tematică Rick&Morty, plecând de la experiențe în VR, improv coregrafic, în versuri, gibberish improv, Messenger, puppets, spectacol de umbre, improv cu muzică live și lumină stinsă.

Pentru că experiența de neuitat e cea în care ești tu implicat, pornim alături de ImproHub și Trupa FunKey cu tema 🎭 INTERACȚIUNE. Ca spectator, ești implicat în firul poveștii: faci regulile jocului, sugerezi cuvinte, manipulezi improvizatorii ca pe păpuși, sau le spui o poveste pe care o vor recrea. Granița dintre improvizatori și spectatori devine neclară.

Cu Uta Sabina, Camelia Manole, Andrei Lenard, Catalin Dinescu, Florin Done și Andru Sandu-Capra.

Intrare liberă - pe bază de rezervări la Maria 0726414956 - ieșire pe bază de donații.