International Pasta Championship (2017) at Berăria H


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă și duminică (4-5 Martie), vei putea lua parte ca spectator la Campionatul Internațional de Paste organizat de A.C.E.E.A (Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ). Intrarea este liberă.

Anul acesta Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ organizează a doua ediție a Concursului Internațional de Paste, competiţie pentru bucătarii din România și străinătate. Concursul se va desfăşura în cadrul evenimentului International Pizza Championship (2017) at Berăria H, 4-5 martie, 2017 la București. Evenimentul va fi licenţiat de către World Association of Chefs Societies. Prima ediție a avut loc în cadrul evenimentului World Congress of Culinary Traditions organizat în anul 2014 la București.

Concursul se va desfăşura într-un spaţiu delimitat, dar sub privirile publicului, iar fiecare concurent va avea la dispoziţie 40 de minute pentru pregătirea a două porţii de paste.

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE PE SITE (http://www.berariah.ro/eveniment/international-pasta-championship-2017)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Atracții pentru publicul spectator

LIVE COOKING SHOW BY LADY CHEF ALBAROSA ZOFFOLI

Asociația Culturală Euro Est Alternativ România și Barilla va oferi publicului spectator un show culinar profesional cu Lady Chef Albarosa Zoffoli, Maestru în sectorele paste și cofetărie, membră a Federației Italiene de Bucătari cu titlul de excelență Lady Chef. Maestrul italian va realiza mai multe sesiuni practice de gătire a pastelor la fața locului și un curs hadmade pentru cei dornici de a învăța culisele bucătăriei italiene.