Intră şi tu în ritmul distracţiei! Ghiduşii pentru copii


Data și ora:
Gazdă:

Calea Vacaresti nr. 391, Bucharest, Romania, 040055
Organizator:

Despre

E o lume minunată în care vei găsi... numai evenimente pentru copii.

La Sun Plaza ne pregătim cum se cuvine pentru a sărbători Ziua Copilului. Şi pentru că nu ne place ca distracţia să dureze o singură zi, am pregătit 8 zile pline de evenimente fun. Da, da, vorbim serios!

În perioada 28-4 iunie, distracţia e la ea acasă. Startul are loc pe 28 mai, pe Esplanada Sud, când cei mici, alături de părinţi la fel de curioşi, vor putea admira Parada baloanelor de săpun. În intervalul 11-12:30, parada va fura privirile trecătorilor şi îi vor purta pe micuţi într-un tărâm de poveste. Punctul culminant va fi marcat de două personaje pe picioroange care vor face baloane uriaşe de săpun, acompaniaţi de copiii din public, care vor primi şi ei sticluţe şi baghete.

Dacă asta ţi se pare fascinant, stai să vezi ce urmează! În perioada 1-4 iunie, de la 12:00 la 20:00, te aşteptăm în Sun Atrium la o frumoasă expoziţie de fluturi vii, care vor fi lăsaţi liberi într-un cort special amenajat. Vizitatorii vor putea păşi în interiorul acestuia şi se vor lăsa înconjuraţi de fluturi, aflând în acelaşi timp o serie de informaţii despre viaţa micilor vietăţi.

Stai, stai, că nu s-a terminat! Pe 3 şi 4 iunie, în intervalul 14:00-18:00, copiii vor putea lua parte la atelierele de reciclare, sărbătorind astfel Ziua Mediului care are loc, oficial, pe 5 iunie. Cei mici vor învăţa cum să refolosească hârtia, cartonul şi sticlele de plastic, făcând din ele jucării şi obiecte decorative. Mai mult, va exista şi un cut-out de super erou al reciclării, în care se vor face fotografii. Ca taxă de participare, prichindeii vor trebui să aducă un kg de hârtie sau cinci sticle de plastic, care vor fi lăsate în două urne mari la intrarea în zona atelierelor. Materialele strânse vor fi preluate de către colectorul Bilemtal, sub supervizarea partenerului nostru, Asociaţia Mentine Romania Curata, iar apoi vor fi predate unui centru de sortare pentru a intra, ulterior, în procesul de reciclare.

La distracţie cu voi! Vă aşteptăm!

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente