Ivo Dimchev - Sculptures


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Eremia Grigorescu 10, București, Romania
Organizator:

Despre

Cunoscutul coregraf, performer, compozitor si artist vizual, Ivo Dimchev, prezinta in premiera la Bucuresti cel mai nou spectacol al sau, Sculptures - a concert with unpretentious choreography.

Spectacolul include piesele iconice ale artistului, recontextualizate ca elemente de sine-statatoare in acest concept proaspat dezvoltat de Dimchev.

Evenimentul gazduit la POINT Cultural Hub este parte din turneul international de lansare a noului album al artistului.

„Cand animalic, cand delicat, artistul amesteca intunericul si lumina cu mare dexteritate verbala si corporala” (New York Times)

Text, muzica, coregrafie: Ivo Dimchev
Performeri: Ivo Dimchev, Jaskaran Singh Anand , Jordan Deschamps , Helena Araujo , Pauline Stöhr

Bilete disponibile in reteaua EVENTBOOK.
Pret bilet: 110 lei
Biletul include accesul la un cocktail cu artistul ulterior concertului.

Ivo Dimchev semneaza peste 30 de spectacole, prezentate peste tot in Europa, America de Nord si Sud, iar viziunea sa inovatoare in sfera dansului contemporan si teatrului a fost recunoscuta prin numeroase premii internationale. Performance-urile sale exploreaza limitele corpului si pun sub semnul intrebarii relatia artist-public intr-o maniera provocatoare. Spectacolele Ivo Dimchev sunt o experienta bantuitoare, in care artistul se dezvaluie vulnerabil, se fictionalizeaza si reinventeaza intr-o estetica puternic personala, la care te face partas.

Pe langa activitatea sa artistica, Ivo Dimchev este si un bun pedagog, sustinand masterclass-uri printre altele la The National Theater Academy/Budapesta , The Royal Dance Conservatorium of Belgium/Antwerp, Hochschule der Künste/Berna, sau DanceWeb/Viena.

http://www.ivodimchev.com/