Jazz and Bossa Delight with Madalina Petre || Interbelic Goes Live || #MusicSoundsBetterWithYou


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 17, București 030023, Romania

Despre

Interbelic goes live once again!

Madalina Petre va invita sa petreceti alaturi de ea in Interbelic Cocktail Bar marti, 8 noiembrie, ora 20:00.

Artista va invita intr-o calatorie muzicala impreuna cu vocea si chitara sa. Avand o vasta experienta scenica si un repertoriu variat, Madalina a ales ca pentru aceasta intalnire sa va prezinte spre auditie aranjamentele instrumental-vocale ale celor mai cunoscute standarde de jazz si lucrari de bossa nova `My baby just cares for me`, `One note Samba` sau `Stella by starlight.` dar si a catorva celebre teme romanesti precum: `Iubirea noastra nu are apus` sau `Octombrie`.
E lesne de inteles ca spiritul improvizatoric ne va invalui pe tot parcursul serii dar elementul cel mai placut in acest context muzical il reprezinta sonoritatea clasica in care artista imbraca aceste lucrari.

Mădălina Petre Ioana a urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum: Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu, Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop, Emil Bizga. A participat la numeroase festivaluri de profil din care mentionam: IconArt - Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz - Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu - Braila; Festivalul International de Chitara Clasica Targu Mures Harmoniacordis.