Jazz at The Ark: Adrian Naidin Quartet, „Pân’ la Rai”


Data și ora:
Gazdă:

Str. Uranus 150, Bucharest, Romania, 050826
Organizator:

Despre

Teme tradiționale în ritm de jazz, într-un spațiu deschis la experiențe creative

Vineri, 16 martie, Adrian Naidin Quartet va susține concertul „Pân la rai”, un experiment acustic inedit. Evenimentul este găzduit de The ARK Bucuresti – Depozit de viitor, un spațiu care îmbină tradiția în muzică, design și gastronomie.

Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 19:30.

Biletele pot fi achiziționate online, prin Eventim.ro, sau la The Ark, în seara evenimentului.

Prețul unui bilet variază între 40 și 60 de lei. Bilete și mai multe amănunte sunt disponibile aici:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-adrian-naidin-cvartet-bucuresti-the-ark-487358/

Atmosfera va fi întregită de ambientul și oferta restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, care va fi accesibil pe toată durata evenimentului.

***

Evenimentul este organizat de The ARK Bucuresti în parteneriat cu DC Communication, Headvertising, Ivan Pescar & Scrumbia Bar și este susținut de BucurestiFM, AGERPRES, Radio Europa FM, Cărturești, Citatepedia, Igloo media, Modernism Punct Ro, Revista Zeppelin și Munteanu.

***

Despre concert

Concertul „Pân’ la Rai" aduce contururile delicate ale cântecelor Mariei Tănase în 2018, rafinându-le prin jazz și oferindu-le, astfel, o viață nouă. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-o impresionantă armonie acustică, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere deosebite: pianistul Sorin Zlat, percuționistul Gabriel Bălașa și Eugen Amarandei la contrabas. Repertoriul este alcătuit din piesele: Pân’ la Rai, Am iubit și-am să iubesc, Ciuleandra, Până când nu te iubeam, De-ar ști omul ce e viața, Aruncă-m-aș pan’ la stele, Ai huri huratul.

Despre Adrian Naidin

Violoncelistul Adrian Naidin este revelația ultimilor ani în spațiul cultural românesc, după o serie de succese care l-au purtat pe cele mai prestigioase scene, începând cu Teatrul Național din București și continuând cu teatrele și filarmonicile importante din țară. Și-a consolidat locul privilegiat în seria muzicienilor de elită prin recitalurile oferite la reuniuni culturale exclusiviste, printre care Gala UNITER, statut confirmat apoi în colaborări cu artiști de prim rang, printre care Horațiu Mălăele, Ion Caramitru sau Daniela Nane.

Despre The Ark – Depozit de viitor

Situat în Uranus 150, vis a vis de piața de flori George Coșbuc, The Ark – Depozit de viitor este un un spațiu tânăr, deschis la noi experiențe remarcabile, un hot-spot al proiectelor culturale și artistice care reinterpretează tradiția pentru a o aduce în actualitate.