Jazz Do It! Wild At Heart - Final de Turneu | Ruxandra Zamfir


Data și ora:
Gazdă:

Bld. Marasesti nr. 71-73, Bucharest, Romania, 040256

Despre

------------------------------------JAZZ DO IT!-----------------------------------

Dupa o serie de concerte in cluburile din tara, de la Odorheiul Secuiesc pana la Timisoara, turneul de lansare a albumul “Wild at Heart” al cantaretei Ruxandra Zamfir se ve incheia vineri, 19 Mai, cu un concert pe scena The Temple Social Pub!

De ce “Wild at Heart”? In primul rand, din nevoia de a exprima deschis, fara complexe, tumultul reprimat al sentimentelor. Si ce prilej mai bun decat acela oferit de muzica de inspiratie nord-americana - de la jazz, pana la rhythm and blues si soul?

Inregistrat live in concert, la sfarsitul anului trecut (doua sesiuni de inregistrare in celebrul club bucurestean Green Hours), “Wild at Heart” marcheaza un moment special in colaborarea dintre Ruxandra Zamfir si muzicienii Mihai Iordache (saxofon) si Sorin Romanescu (chitara).

Destinul profesional si artistic al Ruxandrei Zamfir a suferit o turnura dramatica la varsta maturitatii depline, aceea de 30 de ani. Absolventa a Facultatii de Jurnalism si Comunicare, ea a renuntat la o cariera in domeniu pentru a-si implini nevoia de cantec.

Locul distractiei: The Temple Social Pub (Bvd. Marasesti 71-73)
Locuri pentru distractie la nr. de tel.: 0799 730 730
Suport artisti: 25 Ron (include un pahar de prosecco)

Va asteptam cu drag!