Jazz in Love - Concert de Jazz (Live )& Poezie

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

"Poetul şi Cântăreaţa" – Mica Artă (partea I)
Când doi minunaţi artişti îşi împletesc talentele, se produce o explozie de frumos..
Despre povestea lor se pot spune multe, se pot scrie multe, iubirea lor poate fi un exemplu pentru cei mulţi. Doi oameni înzestraţi de la natură cu harul de a scrie şi de a cânta, vin să ne bucure şi să ne umple sufletele din prea-plinul lor.
Poetul şi Cântăreaţa, cum ei înşişi s-au intitulat, Mădălina Mantu - cântăreaţa şi Mihăiţă Macoveanu - poetul, două bunuri naţionale de preţ ale contemporaneităţii, vor susţine un Recital Extraordinar de Poezie şi Muzică, la Ceainăria ARTea..
Cântăreaţa de jazz şi musical, Mădălina, deja bine-cunoscută de noi, recent întoarsă acasă, din Germania, ţara în care locuieşte şi îşi desfăşoară activitatea de muziciană de peste 23 de ani, va cânta pe versurile poetului.
Poetul, iubit de românii de pretutindeni pentru lucrările patriotice, dar şi pentru asemănarea în stil, limbaj şi muzicalitate cu poeţii neamului, ale cărui poezii sunt recitate pe posturile de televiziune şi de radio, va aduce un omagiu în versuri eroilor căzuţi la datorie şi va recita poezie manifest îndreptată împotriva nedreptăţilor la care a fost supus poporul român şi, din pricina cărora, am ajuns aici…
Se vor recita poezii de dragoste, dar și poezii libere, fără temă impusă.

Recital Mădălina Mantu - JAZZ IN LOVE (partea a II-a)
Mădălina a cânta în locații importante din Germania, precum: Jazz Club Hannover, Jazz Club Bad Pyrmont, Marriott Hotel Hannover și Arabella Sheraton Hotel Hannover, în celebrul Harry's New-York Bar, etc.
Este cunoscută și pentru colaborările cu solistul renumitei trupe HOT CHOCOLATE, dar si pentru aparițiile televizate, mai cu seamă la SAT1, cea mai importantă televiziune din Germania.

Ne bucurăm să îi avem invitați în locația noastră!
Vă așteptăm cu drag!
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)
Suport artistic: 25 lei