Jazz in the Grass 28 / Fairy Tales


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 28 / FAIRYTALES
31 mai 2017, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Miercuri 31 Mai, de la ora 19:30, continuăm sezonul de evenimente muzicale cu FAIRYTALES, o călătorie muzicală propusă de saxofonistul Cătălin Milea, secondat de chitaristul Sorin Romanescu și contrabasistul Alex Mann. Poveștile vor fi despre dragoste și viață, condimentate cu jazz standards, latino sau be bop.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichioruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.
----------------------------------------
JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă mai propune pentru această toamnă o serie de concerte cu adevarat de excepție, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - București)
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - București)
Vă așteptăm!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 28