Jazz in the Grass 29 / Flamenco JAZZ Lounge


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 29 /
FLAMENCO JAZZ LOUNGE - Lucas Molina feat. Jazz Syndicate & Mike Diamondz
7 Iunie 2017, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Miercuri, 7 iunie, de la ora 19:30, seria “Jazz in the Grass” ne prezintă o premieră absolută în peisajul muzical românesc: FLAMENCO JAZZ LOUNGE, un proiect ce aduce în prim plan ritmurile și armoniile caliente de Flamenco ce s-au nascut în Andalucia, notele Jazz si Bluesy de saxofon, potențate de beaturile de house, dance sau hip-hop, într-un melanj inedit pentru a crea o atmosferă de lounge cu o savoare inedită. Eroii serii vor fi exoticul dansator și percuționist LUCAS MOLINA (Buenos Aires - Argentina), alături de “campionul” de origine congoleză al topurilor dance & pop - MIKE DIAMONDZ (voce & samplere), saxofonistul Costin Rosu aka JAZZ SYNDICATE și versatilul Adrian Flautistu (Bass & Virus keyboars).

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichioruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz “Jazz in the Grass”. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă mai propune pentru această toamnă o serie de concerte cu adevărat de excepție, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - Bucuresti);
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - Bucuresti);
Vă așteptăm!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 29