Jazz in the Grass 31 / Petra Acker – Watermusic


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 31 / Petra Acker – Watermusic
21 iunie 2017, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Acker Trio ne invită la o călătorie muzicală ce surprinde prin simplitatea și în același timp profunzimea compozițiilor proprii, precum și prin interpretarea foarte personală a unor piese din repertoriul internațional, toate pe ritmuri și armonii de Nu-Soul, Jazz și RnB.

Cei trei membrii cântă împreună de mulți ani, muzica lor dezvoltându-se în multe direcții - Petra și Michael Acker au experimentat și s-au exprimat prin Jazz, Soul, R’n’B și chiar House sau Downbeat, cântată în cele mai diverse formule, împreună cu muzicieni autohtoni și internaționali, pe scene din țară și străinatate. Albert Tajti, un pianist de seamă al scenei de jazz și nu-soul românești, completează formula cu armonii și ritmuri mereu inspirate. Cântă de la vârsta de 7 ani, a studiat la Universitatea de Muzica din Cluj și este între timp unul din cei mai implicați muzicieni din jazz-ul autohton.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichioruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz “Jazz in the Grass”. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă mai propune pentru această toamnă o serie de concerte cu adevărat de excepție, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - Bucuresti);
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - Bucuresti);
Vă așteptăm!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO,SAPTESERI.RO,facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 31