Jazz in the Grass 34 / Irina Sârbu


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 34 / IRINA SARBU - Bucharest-New York-Rio de Janeiro
12 iulie 2017, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Irina Sarbu - voce
Puiu Pascu - pian
Ciprian Parghel - bas
Tudor Parghel - percutie

O calatorie muzicala inedita, in trei spatii geografice distincte dar toate trei, la fel de frumoase. Vor sta alaturi nostalgia parfumata a Bucurestiului de altadata, ritmurile nebune ale jazz-ului new-yorkez si pasiunea ardenta din samba si bossa-nova braziliene. Pe scena vor sta alaturi muzicieni din generatii diferite, fiecare in parte, o personalitate pregnanta si toti uniti in bucuria nemarginita de a face muzica impreuna. Irina Sarbu, Puiu Pascu, Ciprian Parghel si Tudor Parghel.

Proiectul Irina Sarbu Band este unul de succes confirmat pana acum in foarte multe concerte. Repertoriul este alcatuit din piese cunoscute de gen – jazz, samba, bossa nova, tango argentinian, muzica romaneasca interbelica, muzica franceza. Originala este insa interpretarea care, de la o aparitie la alta, este din ce in ce mai spectaculoasa prin expresivitate, improvizatie, imaginatie, demonstratie de virtuozitate, tehnica solo si de grup. Jocul relatiilor dintre voce si instrumente este de fiecare data altul astfel incit fiecare concert are statut de unicat.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichioruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELAGURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 34