Jazz in the Grass 35 / Enjoy the Silence


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 35 / ENJOY THE SILENCE
17 Iulie 2017, ora 19.30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Ca un prolog la mult așteptatul concert Depeche Mode de pe Cluj Arena, Grădina Floreasca își continuă seria concertelor de Jazz cu Enjoy The Silence, un proiect inedit al grupului bucureștean “Night Lights”.

Creat de câțiva artiști a căror pasiune este aceea de a pune o amprentă originală pe cele mai cunoscute hituri internaționale, combinând pianul lui Cătălin Cotelin, bassul lui Adrian Flautistu percuția lui Dan Incrosnatu sau vocea Andei Dimitriu, ”Night Lights" creează un interesant mix de jazz și soul.

Playlistul formației include o gamă largă de piese ale unor staruri precum Depeche Mode, Norah Jones, Nina Simone, Etta James, Stevie Wonder, Lionel Ritchie, Aretha Franklin, Lady Ga-ga, Rihanna, John Legend sau Frank Sinatra.

Muzica lor, cu esențe jazz, pop, rock, blues și swing, oferă momente de încântare și pură relaxare.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichi-oruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul si co-organizatorul stagiunii, va mai propune pentru aceasta toamna o serie de concerte cu adevarat de exceptie, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - Bucuresti);
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - Bucuresti);
Va asteptam!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 35