Jazz in the Grass 36 / Sorin Zlat – Body and Soul


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 36 / Sorin Zlat – Body and Soul
26 Iulie 2017, ora 19.30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Sorin Zlat Trio "Body & Soul"

"Sorin Zlat Trio" a luat fiinta in anul 2011. Repertoriul trupei este diversificat, cuprinzand compozitii proprii, teme din folclorul romanesc fuzionate cu jazz si celebre standarde de jazz interpretate intr-un stil unic. Stilul abordat este o fuziune surprinzatoare de jazz, pop, latin si muzica clasica.

Sorin a promovat albumul " Endurance", lansat in toamna anului 2015, in festivaluri, filarmonici, teatre muzicale si cluburi de jazz celebre cum ar fi: Statele Unite ale Americii (Jacksonville Jazz Festival, Katy Jazz Festival, DC Jazz Festival Washington, New York - Birdland, Smalls, Houston, Austin, New Orleans); Europa: Paris (Goethe Institute), Bruxelles (Music Vil-lage, Jazz Station), Budapesta (Music Center), Berlin (B Flat, Schlot), Londra (Vortex, King’s Place), Elvetia (Montreux Jazz Festival) Turcia, Olanda, Japonia, Spania, Italia, Danemarca, Israel; Romania (Garana Jazz Festival, Johnny Raducanu Jazz Festival, Bucharest Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival, Targu Mures Jazz Festival, Danube Jazz Festival Galati, Filarmonica pitesti, Filarmonica Bacau, Teatrul Odeon, Teatrul National Bucuresti, Sala Radio Bucuresti).

Sorin Zlat Jr. (Pian) are în palmares 18 premii la concursuri internaționale si nationale , fiind cel mai de succes muzician de jazz din Romania.

A colaborat cu numeroși muzicieni din țară, dar și de peste hotare, susținând frecvent concerte în cluburile și festivalurile din București, Europa și SUA. Este câștigător a numeroase premii de jazz în țară și peste hotare, cel mai recent success, și unul dintre cele mai importante premii pe care le-a câștigat un roman în acest domeniu, este marele premiu la cea mai prestigioasa com-petitie de pian din S.U.A, „The Great American Jazz Piano Competition”, 2015.

Sorin Zlat Sr. (saxofon) a absolvit Conservatorul de Muzică din Iași, secția clarinet. Este un muzi-cian cu o experiență foarte mare, având colaborări cu muzicieni de marcă, precum Ion Baciu Jr., Corina Chiriac, Doina Moldovan, Alexandru Arșinel, Marcel Pavel etc și multe colaborări cu artiști din străinătate (Luxemburg, Belgia, Olanda, Israel, Anglia, Japonia, Franța, Germania, Danemarca). În anul 1979 a obținut Marele Premiu și Premiul pentru cel mai bun solist la Con-cursul de jazz de la Sibiu, alături de trupa „Transfer” (cu care a avut numeroase concerte în țară, Europa, Asia și America).

Mihaela Alexa (voce) a absolvit Conservatorul și masterul în muzică la Universitatea de Muzică din București, secția canto clasic. Este printre puținele soliste de canto clasic care a reușit să îmbine, dar și să diferențieze clasicul cu muzica ușoară, jazz, pop, soul. A participat și a câștigat numeroase competiții de muzică clasică, jazz și pop. În prezent este solistă (soprană) la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galați cu care susține frecvent numeroase concerte în țară și în străinătate. Debutul în muzica ușoară și jazz l-a avut în 2008 alături de Sorin Zlat Band, alături de care susține concerte în țară și în străinătate.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichi-oruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul si co-organizatorul stagiunii, va mai propune pentru aceasta toamna o serie de concerte cu adevarat de exceptie, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - Bucuresti);
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - Bucuresti);
Va asteptam!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 36