Jazz in the Grass 39 / Ana-Cristina Leonte


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 39 / Ana-Cristina Leonte
16 august 2017, ora 19.30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Considerată la ora actuală una dintre cele mai bune voci feminine de Jazz, Ana-Cristina Leonte ne mărturisește că şi-a descoperit vocea muzicală “dinainte să ştie să vorbească” iar viaţa ei s-a aflat mereu în strânsă legătură cu domeniul muzical. Ea compune muzica și versurile, deoarece consideră că interpretarea cântecelor proprii este mijlocul de exprimare cel mai sincer și mai direct prin care poate să releve publicului trăirile interioare.

Miercuri, 16 August, AC Leonte ne prezintă “Reveries”, proiect care alătură pe scenă unele dintre cele mai interesante nume ale noii generații de muzicieni, explorând împreună noi sfere ale jazzului, unde nuanțe moderne combinate cu arome modale, subtile amintiri folclorice sau mici izbucniri de free rezultă în compoziții originale cu un sound special.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichioruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul si co-organizatorul stagiunii, va mai propune pentru aceasta toamna o serie de concerte cu adevarat de exceptie, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - Bucuresti);
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - Bucuresti);
Va asteptam!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 39