Jazz in the Grass 40 / Acker Trio - Family Sounds


Data și ora:
Gazdă:

Mircea Eliade nr 16, Bucharest, Romania, 012014
Organizator:

Despre

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 40 / Acker Trio - Family Sounds
16 august 2017, ora 19.30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Acker Trio invita la o calatorie muzicala ce surprinde prin simplitatea si in acelasi timp profunzimea com-pozitiilor proprii, precum si prin interpretarea foarte personala a unor piese din repertoriul international, toate pe ritmuri si armonii de Nu-Soul, Jazz si RnB.

Cei trei membrii canta impreuna de multi ani, muzica lor dezvoltandu-se in multe directii – Petra si Mi-chael Acker au experimentat si s-au exprimat prin Funk, Jazz, Soul, R’n’B si chiar House, cantata in cele mai diverse formule, impreuna cu muzicieni autohtoni si internationali, pe scene din tara si strainatate.
Albert Tajti, un pianist de seama al scenei de jazz si nu-soul romanesti, completeaza formula cu armonii si ritmuri mereu inspirate.

Cu ocazia concertului din Gradina Floreasca, cei trei o sa aiba niste invitati foarte speciali, Gudrun Wagner si Andreas Geyer din Stuttgart, care fac parte din familia Acker.

Andy Geyer este in primul rand saxofonist, dar iubeste sa se exprime in aceeasi masura la clarinet si flaut. Provocarea cea mai mare pentru el in de-ale muzicii este sa lucreze cu cele mai diverse stiluri, de la clasic, jazz, rock la musical si chiar Klezmer.

Gudrun Wagner are de asemenea experienta unui spectru larg de stiluri muzicale, incepand cu muzica clasica si folclor sasesc la o varsta foarte frageda, a ajuns intre timp sa cante in cele mai diverse formule - de la bigband la trupe de funk sau rock'n'roll.

Pentru o seară de jazz completă vă invităm să încercați Lillet, fie ca aperitiv, într-un long drink sau cocktail.

Lillet este un aperitiv pe bază de vin, care păstrează cea mai pură tradiție a artizanilor francezi în ceea ce privește vinurile de Bordeaux. Este un blend unic din vinuri atent selectate și lichioruri craft, maturate împreuna în distileriile Podensac.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul si co-organizatorul stagiunii, va mai propune pentru aceasta toamna o serie de concerte cu adevarat de exceptie, (mai multe detalii pe https://goo.gl/9FGg8i):

* CANDY DULFER - Lily Was Here - 17 Octombrie (Sala Palatului - Bucuresti);
* AVISHAI COHEN - 09 Noiembrie (Sala Radio - Bucuresti);
Va asteptam!
----------------------------------------
Parteneri media:
ACTUALITATI.RO, ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BEST-EVENT.RO, FEEDER, GABRIELASIMION.RO, GRATUITOR.RO, HYPERFLASH.RO, INSTILULMEU.RO, M.O.V (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), MIHAELA GURAU.COM, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, facebook.com/SocialAgendaBucharest, STUDENTDINPROVINCIE.RO, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZIARUL RING, ZILE SI NOPTI
----------------------------------------
INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967 (10.00-22.00)
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 40