Jazz, pentru doamne si domnisoare!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Eminescu 38, București, Romania
Organizator:

Despre

Andra Maria, o tanara aparitie pe scena jazzului bucurestean, a fost studenta la UNATC urmand ca apoi sa aleaga un masterat la UNMB, sectia de jazz coordonata de profesor Mircea Tiberian. Repertoriul ales este unul de balade jazz, medium swing si
bossa nova. A infiintat Chocolate Red alaturi de Albert Tajti, Adrian Neacsu si Andrei Paraschiv, prima compozitie fiind Love Lab.

ALBERT TAJTI - pianist, acompaniator, aranjor
și compozitor.Originar din Piatra Neamț, Albert Tajti studiază pianul de la vârstade 7 ani în cadrul Liceului de Artă “Victor Brauner” Piatra Neamț, iarmai apoi la Colegiul Național “George Enescu“ București. Și-a continuatstudiile muzicale la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” Cluj, unde aabsolvit studiile de licență în 2009, specialitatea Compoziție Muzicală. În2011 s-a mutat în București pentru a urma cursurile prof. conf. dr.Mircea Tiberian, în cadrul secției de Jazz a Universității Naționale de Muzică București.În perioada studenției, Albert Tajti a participat la diverse cursuri ș itabere de specialitate pentru perfecționare în acompaniament și solistică:

Tabăra de Jazz Jupânești (2008), International Contemporary ArtsSummer

Classes (2010, 2011, 2012),
Darius Brubeck Master Class (2011).

Printre concursurile la care a participat, se numără și Sibiu Jazz Festival(2008, 2010),

Bucharest International Jazz Competition (2010), FestivalulInternațional Studențesc de Jazz
Târgu Mureș (2012) - Marele Premiu Cea mai bună trupă de Jazz.