Johnny Bica & The Real Vibrations

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Johnny Bica & The Real Vibrations
Cu o vastă experiență în domeniul concertistic live și un serios fundament muzical clasic și de jazz, Johnny Bica, doctor in muzică și producător muzical, este unul dintre cei mai buni pianiști ai generației sale. Colaborările cu nume din industria muzicală, conectarea la tendințele actuale, și in același timp activitatea in sfera experimentală de jazz, constituie un avantaj decisiv in formarea unei viziuni muzicale proprii. Apare pe scene precum Sibiu Jazz Festival, Bucharest Jazz Festival, Bucharest Music Film Festival, TNB, Sala Radio din Bucuresti, dar si Electric Castle sau Airfield Festival.
De această dată, Johnny Bica își prezintă proiectul live, in formula de trio, a cărui muzică se constituie din compoziții proprii, avand la bază finul melanj de armonii colorate, groove-uri vibrante, sonorități electrice, improvizație, intr-o infuzie stilistică de jazz contemporan, fusion, soul și hip-hop. Este insoțit în acest demers de secția ritmică The Real Vibrations centrată pe Andy Ava- bass/chitară electrică și Andrei Paraschiv- baterie.

https://www.youtube.com/watch?v=utsK9Q-i41s https://www.youtube.com/watch?v=G6DO51YVhlE https://www.facebook.com/johnnybicamusic/ https://soundcloud.com/johnnybicamusic

Artist support 25 ron
RSVP - 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!