Kultivă la J'ai Bistrot


Data și ora:
Gazdă:

Calea Griviței 55, Bucharest, Bucharest, Romania, 010704
Organizator:

Despre

De ceva timp, am ”externalizat” cultivarea legumelor în viața noastră cotidiană către producătorii specializați. Dar, așa cum un mușchi rămas neantrenat își cere dreptul la exercițiu, pământul a început din nou să ne cheme. Descoperim, treptat, că ne-am putea crește singuri hrană sănătoasă.

Dacă vrei să înveți cum să cultivi legumele sau ai nevoie de o bucată de pământ unde să o faci, grădina Kultivă este locul cel mai potrivit pentru asta.

Aici organizăm ateliere alături de grădinari cu experiență și îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a cultiva. Și cel mai important lucru, ai ocazia să cunoști alți oameni pasionați de crescutul hranei sănătoase, fără pesticide și îngrășăminte chimice, doar cu ajutorul naturii.

În atelierul din grădina J'ai Bistrot, după ce înțelegem nevoile plantelor și vedem cum arată pământul ideal pentru legumele pe care vrem să le cultivăm, trecem la acțiune și kultivăm sănătos.

Cu acest eveniment, Kultivă au răspuns DA invitației în GLOD, despre facerea viitorului cu mâna ta la J’ai Bistrot, 20-28 mai.

(evenimentul este în facere, mai multe detalii și strigarea în Glod în curând)

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente