Kultur7haus


Data și ora:
Gazdă:

Strada Sfânta Vineri, Nr. 4, Bucharest, Romania, 030204
Organizator:

Despre

Pe 1 Octombrie, 2010, undeva între Universitate și Unirii, se deschidea un loc unde se leagă relații. Nu putem să nu fim nostalgici, s-au întâmplat atâtea lucruri frumoase pe Sf. Vineri nr.4. Multe mâini ridicate, mulți ochi închiși, multe nopți care parcă nu se mai terminau, iar atunci când ajungeau la un sfârșit, se auzea „încă una, încă una”, în semn că noaptea nu trebuia terminată acolo, iar dj-ul era rugat să mai pună o piesa.
Am trăit alături de voi, ne-am reinventat împreună din toate punctele de vedere timp de 7 ani. Ajunși în acest punct, vrem să vă oferim un weekend special, extins, în care să gustăm din toate activitățile ce au avut loc în Kulturhaus în toți acești ani. Și, ce este cel mai important, vrem să facem aceste activități alături de voi. După cum urmează, vă vom prezenta activitățile din cadrul Kultur 7 Haus.

1. Bazar Urban (etaj, Duminică, 14-20)

Locul unde vei găsi haine, obiecte hand-made, obiecte de decor, jocuri electronice sau table top, old media (vinyl-uri, casete, VHS), cărți, skate-uri, role și chiar și biciclete, pe toate le găsești aici.
Dacă ești pasionat de tot ce este urban și trendy sau ești un adevărat colecționar de chilipiruri, Bazar Urban este locul unde trebuie să fii.
Dacă vrei să participi ca expozant, completează formularul de mai jos.

http://bazarurban.com/inscriere-kultur7haus-bazarurban/

2. Dj seturile obișnuite cu punătorii noștri de muzică (Subsol – Joi, Vineri, Sâmbătă pe noapte)

3. Open Stage (Etaj, Sala mare, Vineri și Sâmbătă pe noapte)

La etajul Kulturhaus, pe locul fostei săli de concerte, vom avea Open Stage. Aici ne vom putea bucura ochii și urechile cu filme scurte, stand up comedy, concurs de bancuri, lecturi și altele.

Scena e a ta! Dacă vrei să arăți oamenilor ce bine stai într-un picior sau ce bancuri bune cunoști (sau orice altă trăznaie semi-interesantă), înscrie-te folosind formularul de mai jos.

http://bazarurban.com/inscriere-kultur7haus-openstage/

4. Târg de noapte (Prin tot clubul - Joi, Vineri și Sâmbătă pe noapte)

Este posibil ca, din loc în loc, prin tot clubul, să găsiți pe cineva care vinde ceva. Nu știm ce, nu știm cum, vedeți voi.
Dacă vrei să îți vinzi super biscuiții făcuți de tine în casă sau șosetele făcute de bunica ta, te așteptăm pe formularul de mai jos.

http://bazarurban.com/inscriere-kultur7haus-targnoapte/

5. Silent Disco (La etaj - Vineri, Sâmbătă pe noapte)
Lăsăm pereții să se odihnească, dansăm cu căștile pe urechi. 3 canale, 3 muzici diferite.
Revenim cu mai multe informații.