L'ete indian II - Jezebel si Alexandru Mihai Burca

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Rescriem vara indiana alaturi de Jezebel si Alexandru Mihai Burca. La evenimentul trecut am intampinat o mica problema tehnica - s-a ars pianul de la atatea emotii. De data aceasta vrem sa ne revansam si va reinvitam.
***
JEZEBEL este Izabela Barbu, femeia care a avut curajul să renunţe la jobul din bancă pentru a putea să-şi trăiască visul de a cânta. Repertoriul ei include melodii aparţinând unor genuri foarte diferite. Interpretează cu aceeaşi plăcere muzică românească din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, chansonette, ritmuri spaniole şi sud-americane, fadouri, jazz, muzică clasică.Mai multe despre Jezebel puteţi afla de pe pagina ei www.jezebel.ro.

Alexandru Mihai Burcă este pianistul pentru care fiecare vibrație este unică și are propria viață și magie. Nascut din parinti muzicieni, a inceput studiul pianului inca de la varsta de 4 ani, fiind condus de dorința de a deveni mai bun și acompaniat de staruinta de a descoperi noi moduri de a cânta. Alexandru Burca, este fara doar si poate dintre cei mai apreciati pianisti romani.

***
Participarea la eveniment se face doar pe baza de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente