Ladies' Night - Jinjer (UA) + many more

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

Final Step Productions va invita la un eveniment dedicat femeilor, dar la fel de atractiv si pentru barbati! Ladies' Night isi este un concept care isi propune sa aduca pe scena underground formatii ce au in componenta cel putin o doamna/domnisoara. Momentan va putem anunta ca la aceasta editie vom avea chiar toate trupele "female fronted".

Headlinerii acestei editii sunt nimeni altii decat super energicii ucraineni de la JINJER, care revin in Bucuresti cu un album nou, "King of Everything", lansat in iulie 2016 sub egida Napalm Records. In scurt timp revenim si cu celelalte confirmari si promitem sa nu va dezamagim.

JINJER - Ucraina - Groove metal/Progressive metal/Female vocal
https://www.facebook.com/JinjerOfficial/

══════════════

BILETE:
25 de lei - presale in reteaua iabilet.ro
35 de lei - la intrare, in ziua concertului

Sambata, 4 martie 2016, ora 19:00
Bucuresti, Club Quantic - Intrarea Grozavesti

══════════════

JINJER este o formatie ucraineana cu voce feminina, ce canta un mix de progressive metalcore si groove metal, cu cateva insertii de fuck, reggae si jazz, cu toate ca pe al doilea album al trupei directia o ia mai mult spre death metal-ul european. Formatia s-a infiintat in 2010, cand Tatiana Shmailyuk s-a alaturat ca si vocalista. In 2013, Trupa castiga titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. JINJER sunt des comparati cu trupe precum Iwrestledabearonce, Straight Line Stitch sau Arch Enemy, ceea ce este complet gresit din puctul de vedere al membrilor trupei, care au mentionat ca si influente grupuri precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death, Chimaira, All Shall Perish sau Protest the Hero.
King of Everything este cel de-al treilea album al trupei si primul lansat sub gigantica casa de discuri Napam Records, acesta fiind lansat pe 29 iulie 2016. Albumul a primit un neasteptat feedback pozitiv din partea publicatiilor de muzica din toata Europa, Marea Britanie si Statele Unite. Unii chiar au pus albumul alaturi de produse lansate de marile trupe de metal, iar pentru multi acesta a devenit unul dintre cele mai bune materiale din 2016.

══════════════

https://www.iabilet.ro/site/event/27401/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.