Lady Marmalade by The Retro Shop & Lambretta


Data și ora:
Gazdă:
bulevardul ion mihalache nr. 128 sector 1, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

VARA... părul se deschide la culoare, pielea se rumenește, apa este mai călduță, băuturile mai reci și mai spumoase, noaptea este mai lungă, viața mai frumoasă, iar ție îți trebuie multe rochii, să arăți superb, atunci când ieși din casă!

Cine suntem noi? Suntem Doamnele și Domnișoarele Marmelade! Ce ne place nouă? Să fim răsfățate!
Unde? La magazinul The Retro Shop, din Ion Mihalache 128!
Cand? Între 06-09 iulie!

Meriți REDUCERI, ore întregi de SHOPPING și mult PROSECCO răcoritor, pentru că nu este ușor să fii femeie! Trebuie să probezi multe rochii: te îmbraci, te dezbraci, scoți pantofii, îi pui la loc, te încingi, ți se duce rujul și ți se face foame!
Magazinul The Retro Shop te tratează ca pe o divă și îți face vara și ședințele de shopping mai frumoase!
Vino să încerci superbele rochii retro din colecțiile Marmelade, Ax Paris și Pop Boutique! Între 06-09 iulie, pe lângă MARILE REDUCERI, avem pentru tine un pahar răcoritor de PROSECCO COLVENDRÀ, o gustare și o TOMBOLĂ cu premii!
Prima zi de sărbătoare începe joi, 06 iulie, la ora 18:00! Avem invitați surpriză și o mini-prezentare a modelelor de rochii, aflate in magazinul The Retro Shop!
Always wear your invisible crown and a dress to undress! Meet you on the catwalk!

OFERTE ROCHII The Retro Shop:
Colecția Marmelade- 20% OFF
Colecția Ax Paris- 25% OFF
Colecția Pop Boutique- 2x 150 lei
Ne vom încinge rău, așa că vom stropi petrecerea cu mult Super Hugo cocktail și prosecco Colvendra, grație sponsorul evenimentului, vingården.
https://www.facebook.com/proseccolover/

#summerdressestoundress #theretroshop #lambretta #vintage #dress #undress #colvendra #prosecco #sushi #vingarden #ceasboutique #poolparty #domeniulgreaca
www.theretroshop.ro
www.ceasboutique.ro