Lansare Arte și Meserii 14 / Max Paul Maria, Melting Dice


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

Lansăm numărul 14 din Arte și Meserii! Între prieteni, ca și până acum. Avem o revistă cu numele tău pe ea și vine la pachet cu două concerte de care vei povesti cândva nostalgic nepoților și o expoziție foto care îți va gâdila retina.

Mini-ghid de orientare la eveniment:
20:00 Max Paul Maria (DE)
22:00 Melting Dice (RO)
Expoziție Felicia Simion Photography
Afterparty: Nipple's Delight

Intrare: 20 de lei (include și revista)
____

Max Paul Maria a început să devină o prezență recurentă în barurile din Berlin în 2009. A concertat singur, doar cu chitara lui dar și împreună cu trupe punk sau hardcore. Interpretarea lui pentru melodia lui Dylan „Don’t think twice it’s alright” a cucerit publicul berlinez și l-a poziționat ca un artist care se deschide complet publicului. În 2013 și-a lansat primul album, Miles & Gallons, scris și înregistrat în cea mai mare parte în timpul „autoexilului” său în Lisabona, iar în octombrie anul trecut a lansat cel de-al doilea album, Figurines. Vine pentru prima dată în România, special pentru lansarea Arte și Meserii, după ce ne-a acordat un interviu pentru numărul 14.

O apariție recentă pe scena timișoreană, Melting Dice debutează live în toamna anului 2014. În 2015, trupa a urcat pe scene din toată țara, la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, La Dâmburi, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și câteva concerte la evenimente din Timișoara (La Căpițe, Club Daos) și București. Iată-i în 2017 debutând în Arte și Meserii. Unii îi spun rock alternativ, alții grunge, însă mai important decât genul este faptul că live-urile lor nu te pot lăsa indiferent. Vino să îi cunoști!

Felicia Simion a început să fotografieze la 13 ani. La doar 18 ani, a fost finalistă la Premiul Sony World Awards, categoria Youth. Fotografiile sale – iniţial cu accente suprarealiste puternice – au glisat în timp către fotojurnalism, fiind în prezent bine apreciate atât în ţară, cât şi în afara ei. Seriile sale preferate se axează acum pe mediul rural, având deja la activ mai multe expoziţii pe această temă, cum sunt „Terenul de joacă” sau „Villages, visages”.

Nipple's Delight e o entitate concepută în Bucureștiul anului 2015, de doi DJ vechi, în jurul unui teanc de piese cu origini suspecte.